• Reklama paket Basic
  • Reklama paket Medium
  • Reklama paket Full
  • Reklama paket Special

Zastave

Zastave izdelujemo poliestra, ki je zaradi elastičnosti odporen proti močnemu vetru, dežju in umazaniji iz okolja. Zaradi specifičnih lastnosti tega materiala, ki ima videz tkanine ter vse lastnosti plastičnih mas, so zastave obstojnejše, se ne trgajo in so odporne celo na slani morski zrak. Zastave potiskamo v obstojnih tekstilnih barvah. Da se obstojnost barv še poveča, jih toplotno fiksiramo na osnovo.
Vse zastave tudi obšijemo. Zgoraj je odprtina za količek, stransko našijemo karabine.
Velikosti: 40*80 cm pa do 750*1500 cm
Izdelujemo:
-Promocijske zastave
-Občinske zastave
-Zastave držav sveta (Evrope, Azije, Afrike, Amerike.....)
-Žalne zastave
-Zastave podjetij in javnih ustanov (Unicef, zveza Nato, slovenska vojska, policija)

Zastave izdelujemo poliestra, ki je zaradi elastičnosti odporen proti močnemu vetru, dežju in umazaniji iz okolja. Zaradi specifičnih lastnosti tega materiala, ki ima videz tkanine ter vse lastnosti plastičnih mas, so zastave obstojnejše, se ne trgajo in so odporne celo na slani morski zrak. Zastave potiskamo v obstojnih tekstilnih barvah. Da se obstojnost barv še poveča, jih toplotno fiksiramo na osnovo. Vse zastave tudi obšijemo. Zgoraj je odprtina za količek, stransko našijemo karabine. 
Velikosti: 40*80 cm pa do 750*1500 cm 
Izdelujemo:-Promocijske zastave-Občinske zastave-Zastave držav sveta (Evrope, Azije, Afrike, Amerike.....)-Žalne zastave-Zastave podjetij in javnih ustanov (Unicef, zveza Nato, slovenska vojska, policija)

zastave06 zastave04

zastave03 zastave02